fredag 11. juni 2010

Vårens vakreste

Som me har nevnt tidligare så har me altså ein faste kjøreplan itte at Leffien stenge hallen for sesongen.
Nå e det ikkje alltid at ting går så de ska gå så et av høydeponktå Lutsi Event Tour gjekk ut i år igjen då innehavaren av flåden så me flyde på i Lutsi vatnet va dobbelt booka.
Nå e jo ikkje me så nøye på det me vett koss me ska få start på an men han må nå nesten få ver med han så eige an og då.
I strålande solskinn så beslutta me derfor at Vårens vakraste sko avviklast den 7.Juni.Som så mange ganger før va det knytta stor spenning te ka så konne gå galt når Sekrete førte oss rondt i Stavangers magalause skjergård. Men me god trimming av flapså pluss mye hydraulikk så gjekk dette for seg HEILT uten forviklingar eller komplikasjoner av någe slagTuren i år gjekk te Lindøy, nå sko en nok tro at någen av medlemmane egentligt hørte te der ude men det og gjekk av i ligaste laget UDEN at någen blei taua inn.
Sekrete hadde kjypt inn rega og brød og det smakte alldeles utmerka.
Itte at maden va fortert og någen dridongar va kasta vekk så satte me kursen rondt i skjergården sånt at me fekk se någen fine perler pluss at Sekrete fekk vist sine sjømannskunster.Normalt på denne turen pleie me kosa oss med ei øl og to men merkeligt nok i kveld drakk adle brus UTENOM han så kjørte båden !!!! Nå kjøre kanskje han best båd NÅR han har tatt ei øl eller to .... men som eg nevnte tidligare han klarte seg utmerka i år.
Me slide med catr.ansv. for tiå som har heilt feil prioriteringar. Me har nevnt det før klubben veie tyngre enn fotball, tenk å reisa te Kristiansand for å se någe så talentlaust så ein norske fodballkamp, her må me tydeligvis skjerpa inn og forandra på bøtenivået.
Me andre derimot hadde ein fantastiske kveld og all æra te Sekrete for gode mad og ein flotte tur.
Neste gang me mødes bler det den årlige Go-cart turneringå så går av stabelen å det glede me oss sjølsagt te.
Status for kvelden:
Fravær : Catr. ansv. ilegges bot på kr. 50,- ( burde vært minst 500,- )
Ureglemetert antrekk : Matr. forv. kr. 50,- for caps og kr. 50,- for jakke.
Me ses mandag 14.Juni 17.30. på Go cart banen.
Hasta lavista.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar