tirsdag 8. desember 2009

Nissebadet

På tross av at 2 av medlemmane ikkje kom så fekk med avvikla det årliga Nissebadet, å som alltid så blei det ein ubetinga høydare.
Det begynte allerede i bilettlugå , tror du søren meg ikkje de har ansatt ei Polske eller Polask så me seie der og, me ba som alltid i disse julatier om servering av kaffi og pibbarkager i badstuå.
Tror du ikkje at de hadde dekka det fina bordet i garderoben med både kaffi og pibbarkager.
Nå syns ikkje me det e så jysla delikat og innta pibbarkager og kaffi samen med den sure ønniken te pastoren så me stod an av , jaffal så lenge Polasken ikkje konne servera osser i badstuå.
Catr.ansv va på Bispevisitas i Oslo og trodde an konne sleppa onna bot med og senda mld te formaen om at an ikkje kom. Vel og bra og senda mld tanken va goe den men an sendte meldingen 18.31 og kor e me då !!!!!???? Jo på vei inn i hallen sjølsagt å då nytte det IKKJe og senda sånne meldingar så då e det sjølsagt bot for det og, herregud en kjenne vel reglane.

Nå vett eg at der e flerne der ude så fylle klubben sin blogg å så lure på kordan det går med Pastoren og hans "koseguttar", vel la meg sei det sånn det nytta ikkje og senda catr.ansv.¨på Bispevisitas te Oslo , nei nå e det log.ansv. så gjelde, me observerte at han satte seg fint på siå av an i badstuå.
Egentligt så tror eg Pastoren går for ein aldri så liden forbønn for an ,for an rykke te når log.ansv. komme med de SAFTIGE glosene sine så an jaffal ikkje har lert i kristendomstimane. Det blir uansett spennande og fylla utviklingå videre.
Når sant ska seis så holdt formaen og på og gå i fella i dusjen i kveld, men eg tror Pastoren tog dusjen på siå av catr.ansv i vanvare og siden catr.ansv. ikkje va der så va der fritt rom i mydlå formaen og Pastoren. Forvirra ??? fyll utviklingå.

Pr.ansv. e komt seg ut fra hybelen i Armauer Hansensvei , men han holdt seg heima i kveld og ryktene vil ha det te at mens me vanlige medlemmer inntar tabelettar gjønå kjeften så tar han de inn der solå aldri skinne. Me håbe at an bler friske te neste samling å sjøl at an pga helbreden ikkje kan eda feide mad så kan an sikkert få någe salat av catr.ansv.

Nå hadde me planar om og ta bilder fra nissebadet men det glømte me sjølsagt, tror det gjekk litt i baddel pga Polasken så me får sjå ka me får te på det årliga julabordet så går av stabelen neste uga.

Kunngjøringar:

1.
Viktig melding te de av oss så har kåner, for de så ikkje har så e det viktig melding te morene:
Dokker trenge ikkje stressa med og vaska håndklenå å stryga badeboksene våre eller for den sags skyld finna frem såba sjampo etc. me ska på julabord neste tirsdag så ta dokker ein velfortjente julaferie huer type nisse har me allerede, og takk for supporten denne høsten.

2.
For de så velge og betala i Euro så vil kursen på denne forbli uendra frem te påske såfremt ikkje andre beskjear blir gitt.

Ønskes kjøpt:
Ønsker og kjøpe boken " Hvordan bli en god kristen"
Henv. log.ansv.

Status for kvelden:
Fravær: Catr.ansv bot kr. 50,- + kr. 50,- for og gje beskjed om at an ikkje kom for seint.
Pr.ansv. bot kr. 50,-

Ureglementert antrekk : Sekrete bot kr. 50,- for og ha glømt nissehuå.

Neste samling: Tirsdag 15.12.09. Sted: Klubbens gadekjykken ( møderommet )
Sekrete går inn der han pleie gå inn, me andre går inn der me pleie gå inn.

Vel møtt og måtte de beste sleppa å få nyddå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar