tirsdag 1. desember 2009

Tirsdag 1 Desember

Å då va me plutseligt i Desember å dette e ein jysla travel måned for oss i klubben.
Det brage laus neste tirsdag med det årliga nissebadet ( husk huene folkens ) før me tirsdagen ittepå avvikle det årliga julabordet ( kåner å mor te matr.forv: me ska ikkje ha middag 15 Desember så sleppe dokker å tenka på det , men me vil ha någe godt te kvelds) å ryktene vil ha det te at catr.ansv. har kjypt inn ein 25kg`s sekk med nydder te den tradisjonsrige grauden.

I kveld va der mye trist; Pr.ansv. lå å drog seg i Armauer Hansens vei ( an seve vel ) å klagde på grus i systemet , eller gallestein så me kalle det.
Formaen har som seg hør og bør avlagt an et besøg på sygeleie å kan rapportera at an e med god mod.Forøvrigt så e det ikkje godkjent fravær.
Det andra trista va at Pastoren ser ud te og ha slått opp med catr.ansv. så der i gården (catr.ansv ) e der kjærlighedssorg. HERREGUD der e mye !!!
Det ser ud for oss andre at an tenne mer på hår for tiå å då kan dokker jo bare gjetta kem an legge seg itte...... joda log.ansv. e den nye udvalgte å sjøl om catr.ansv. stilde i den frekka panterbokseren så hjalp det ikkje.
Nå huske me adle kordan det va og ver forelska å me ska jammen ikkje få det lett fremøve.
Regne med at Log.ansv. legge ferieturen te barane i 1.etg i det kjøbesenteret i Playa Ingles så eg ikkje huske navnet på i stedet for Tenerife.
Formaen fekk syge bilder på netthinnå Pastoren og log.ansv. hånd i hånd rondt på sentras..........HJELP !!!
Klubben vil søga TV2 om de konne vært så snill og spela inn "Badsturomantikk"........ tror der konne vært mye å ta tag i der å kanskje konne me fått stemt ud någen å kanskje konne me fått stemt INN ei te matr.forvaltaren å kanskje konne me fått besøg av hu der fina programmledaren ( e det ikkje Katrine Moholt hu hette ) i badstuå å då sko der ikkje blitt stemd någe i det heila tatt å .............. hjelpes der e mye !

Me e alvorligt bekymra for helbreden te materialforvaltaren han gjekk någe krogbøyde i kveld har an hatt damebesøg eller e det rett og slett all surfingå på Finn.no han har fått kink av. Me velge å hella litt te det sista sjøl om an fremsto lettare nøttebrun i kveld.
Kanskje han tar solarium uden at me vett det, å kan godt ver at gronnen te at han e i skalskifte e at han har fonne ei på "Torget" på Finn.no ikkje godt å sei nei han holde kortå tett te brystet.

Te de av kånene så lese klubbbloggen : ADLE SYMME KVER TIRSDAG !! så va det sagt.
Bare sjekk badeboksene når guttane komme hjem.

Viktig melding : De så ønske å kjøba et billigt hus må snarast ta kontakt med catr.ansv.
dusj nr.2 fra formannsstolen.

Kunngjøring: Me reise te Playa Ingles i julen, helsing log.ansv. og Pastoren.
De så ønske taxi eller kjerkelige handlingar bes søga andre alternativer.


Status for kvelden: Fravær : Pr.ansv bot kr. 50,-

Neste møde e som tidligare nevnt Tirsdag 8 desember å då e der nissebad.

Vel møtt !

1 kommentar:

  1. Dramatikken udspisse seg ser eg!
    Hehe, lykke te på nissebadet

    SvarSlett