lørdag 20. mars 2010

Tirsdagen itte årsmødet

Det e nå me lure litt. Tatt i betraktning at enkelte av klubbens medlemmer nærme seg 50 år med stormskritt, kordan vil et årsmøde i klubben fortona seg om ...tja la oss sei 10 år ??

Eg tror at andre klubbar med medlemmar i tilsvarande aldersgrupper avholde årsmøde midt i ugå å kose seg med snittar og kaffi og tar te nøds ein liten konjakk. Men ikkje vår klubb ....... me må jo ta an heilt ut og våkna opp som et nervevrak så har sove i midtrabbatten på ein motorvei.

Å appropo konjakk den ska nydas ikkje shottas, en ser jo koss det går ........



Vel årsmødet blei avholdt itte adle kunstens reglar og adle medlemmane blei gjenvalgt.
Materialforvaltaren hadde kjypt inn pianydder pluss ei skål med chips og klubbens lokaler fremstod nyvaska å strigla.
Catr.ansv. sto for maden så smakte fortreffeligt som vanligt.
Sekrete hadde laga ei kjempeflotte fjøl med ekta krystallglass å jammen hadde han ikkje kjypt inn fjøslykt og ølbrikker i klubbens farger.
Den offisielle delen av årsmødet blei avholdt på Pøbben i vigå, Donnå holdt bord og sekrete sørga for at klubbfjølå OG matr.forvaltaren kom seg inn dørene.
Resten av kvelden gjekk som an måtte gå ..........................................................................................






Et par av medlemmene va på 70 talet ivrige deltagare på Fredtun på Revheim og vurdere sterkt å gjenoppta dette engasjemanget. For de så ikkje vett kor Fredtun e så e det på Revheim der så antikk sjappå i dag e. Bjørg Tørresdal ( krf politikar i dag ) va klubbledar, å det va et Bedehus med klasse.
Det va ei fine tid med vafler å brus !!!!! Å SNITTAR. Bjørg hent oss !!!!!!!

Så te kveldens samling:

Våren va innom oss i kveld og for fysste gang i år så va det valgfritt om en ville bruga caps eller hua. Nå e det nok på tide å legga vekk huene våres så fra nå av e det caps så gjelde.
Overaltå hadde vært på Ikea å kjypt håndkle te oss i klubbens farger sånne så me kan sitta på så nå kan matr.forv.legga vekk Fred.Olsen håndkleet å alt bler mye ryddigare, fantastiskt all takk te overaltå.
Kvelden gjekk med te å tetta adle de svarte hålå itte årsmødet , samen så klarte me vel å kompletera kvelden sånn passe.

Status for kvelden : Ingen frafall å ingen bøter

Neste uga e det påskeferie å ingen trening så neste trening blir tirsdag 06.april.

Vel møtt !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar