mandag 8. mars 2010

Tirsdag 9.mars.

Fyst av alt: Vel overstått jenter !! å då tenke eg sjølsagt på gårsdagen 8.mars.
Me i Badeklubben stille oss sjølsagt bag alt kånene å morene våres står for.
Sjøl falt eg for denne varianten : www.dagbladet.no/2010/03/08/nyheter/innenriks/kvinnedagen/mannedagen/sex/10751219/
Nå hjelpe det ikkje så mye ka me meine når farmen å tarmen å gud hjelpes ka det hette alt i samen så går på tv ska ses , å for enkelte av medlemmane så e det 8.mars heila året. DER E MYE !

Ein ting så slo oss itte siste samling va dette med Pastoren så prøvde seg på et møde på dassen med ein av medlemmane. Kanskje Pastorene egentligt e låsesmed, eller kanskje det va han så hadde nyggelen te leiligheden på Laberget.
Me får vel egentligt aldri svar på det , for han så eige leiligheden kan ikkje gjør rede for seg den kvelden han heller.
Å mens me e inne på det, catr.ansv han vett ikkje heilt ka han har begitt seg ut på når han har invitert heile klubben te den varma hyttå. Medlemmene e allerede reiseklar å sunblokk e bestillt inn te matr.forvaltaren. Fyll med seie eg bare.

Så te dagens samling:
En sko tro at symmebassenget va flytta ut på P-plassen for Leffien har ikkje brøyta der å nå når det e tøver så e sko en tro at den same Leffi spare på budsjettet og legge symmingå udendørs.
Det e bare å lukka auene å se det for seg: sekrete i full kråling øve plassen med Pastoren i kjølevatnet.
Ein ting e sikkert å det e at klogger ikkje e retta antrekket på P-plassen te Leffien for tiå.
I dag virka ikkje ID kortå våres så me måtte betala !! kanskje de må programerast på nytt.
I kveld va me samla adle og sekrete fekk tredd på seg speedoen te såen og formaen lånte symmmebriller te an så han fekk trent for oss. Ikkje lett å ver sekrete for han hadde hatt det travelt når an gjekk heimante i kveld, lure på om det e Berit så e rame for tiå for an hadde det travelt med å komma seg hjem igjen og. Nå sko an nå ha kortå då , de så suge , men me e litt bekymra for sekrete for an e nå unike å ha då. Det e jo som kjent han så bygge kroppen for oss.

Dagens annonser :
Nyggler så passe te Laberget ønskes kjøpt.
Henv. catr.ansv.

Etterlysning:
Du som veklset et større eurobeløp i tyrkiske lire med meg, ta kontakt jeg har mer jeg vil veksle.
Henv. samme plass som sist jeg har grønn lue ut mars måned.

Det e gledeligt at kånene passe på oss ( me så har for de så ikkje har så e det morene så passe på ) for i forrige innlegg kom eg i skade for og sei at neste samling va 9 februar, det blei retta av ein observange kåna , heldigvis for sekrete hadde nok justert kalenderen tebage sånn at datoen stemde .

Status for kvelden :
Adle mann adle, ingen bøter.

Neste samling: Tirsdag 16.Mars. Husk årsmøtet Fredag 19.mars.

Vel møtt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar