tirsdag 3. november 2009

Tirsdag 03.November

Så e det fysta badet i november unnagjort.
Som tidligare nevnt så har Pr.ansv. og Formaen vært på studietur te Kanariøerne eller Tenerife så någen kalle det, og det va jammen lererikt. Me fant vel ud at me kan kombinera forskjellige ting så som varma seg, bada, drikka øl og sist men ikkje minst en kan pissa i sjøen.
Utroligt ka me har gått glipp av i badstuå !! Men det besta e vel å holda seg der så me e kjente, nemligt i Tastahallen.
Me prøvde for någen år tebage, då hallen va stengde , å gå på gamlingen: Seriøst kem pokker gidde ta badstu med folk så hive parfymeting på badstuommen. Så prøvde med ein hall på Sola men der måtte en sidda så hyns på et vagel og det va heller ikkje någe.
Så moralen e som alltid; "Skomager bli med din lest".
Dagens bading blei den fyste der Pr.ansv. kan kjøra hjem UDEN å måtta ta hensyn te ferjetider. Me gratulere med Norges dyraste bompengestrekning : Finnfast!
Nå har Pr.ansv. gått te innkjøp av Scooter så han kan komma seg te klubbkveldane på skjebeligt vis men an slide med og komma korrekt antrukket iht klubbens reglar.Me foreslår innkjøp av toppboks.
Sekrete gjekk på ein aldri så liden smell i kveld, han stilde opp i såen sin Speedo !! Det blei så å sedda ei stringtrusa på ein flodhest. På toppen av det heila så holdt an på og glømma an å eg så Presten sogla et lide øyeblikk an øyna vel et frekt plagg onna kjortelen på syndag.
Ellers så va leiesoldaten tebage itte å ha holdt seg vekke, an har vel vært på et oppdrag ein eller aen plass.
Leiesoldaten har den uvanen at an henge badehettå på sensoren for temperaturen med det resultat at varmen stige. Himmel og hav der e mye......

Status i kveld:

Frafall : Matr.forvaltar - Bot kr. 50,-
Catr.ansv. - Bot kr. 50,-

Neste samling : Tirsdag 10 November, vel møtt !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar