tirsdag 24. november 2009

Tirsdag 24 November

Jammen blei me ikkje reine i kveld og !

Møtet blei satt te vanlig tid og nok ein gang så va me fulltallige, ja til og med Pastoren va møtt opp og som seg hør og bør så fekk an dusjen på siå av catr.ansv. eller fekk og fekk...........

Matr.forvaltaren vil undersøga med hallbetjenten om me kan få setta opp navneskilt på dusjane å me tar sjølsagt med Pastoren så han og e sikra.

Igjen va det ein glede å se at de i hallen hadde tatt frem Torgersen , det e ikkje lett å ver pensjonist så godt han kan brugast te någe.

Som eg har sagt før så e der mye !! I kveld så klarte ei lidå fine snella å forvilla seg inn i mannadusjen og sjølsagt fekk sekrete visa seg frem i all sin prakt, å nok et navn tilføres sekrete ; Blottar-Halvor !!

Ikkje siden Pastoren fekk los på catr.ansv. har någen komt seg fortare øve golvet i dusjen , hu va raske den tuttå der !

Sekrete og formaen fekk trent i kveld og (me klarte 1000mtr i kveld og Halli ;-) ) Forrige tirsdag hadde med badekaret for oss sjøl men i kveld symde me i kø, det va vel ein eller aen syforening så sko trimma, men alvorligt talt; finn dokker ein aen hall.

ANNONSE:

Til Salgs: 1 stk hus, 1 stk sovesofa, 1stk hund, 1 stk kåna + div syklar selges fordelaktig.
For ytterligere kontakt ; fremmøde i Tastahallen kver tirsdag mydlå 18.30 -19.50
dusj nr. 3 fra høyre.

Som tidligare annonsert så ska me ha Julabord å som vanligt blir det avvikla i klubbens gadekjykken : http://www.reinskau.no/ ( på bagrommet ).å når det e jul så ska me sjølsagt ha graud med nydd i. Vel me e spende på størrelsen på nyddå for catr.ansv. meine han bler trakkaserte så eg e bare redde at me får nøttesuffle`(hvis der e någe så hette det ) På den aen sia så kan me ikkje bryda tradisjonane så det e vel best at log.ansv. får nyddå som vanligt, å med så mye euro så han har så bler botå i euro. Ja for på klubbens julabord får me ikkje marsjipangris hvis en får nyddå i grauden, nei me får bot !! MEN det går sjølsagt te ei gode sag.

Sjøl om det e langt frem så minne eg om at kodar for adkomst te årsmødet bler gitt via bloggen så de av medlemmane så IKKJE har klart og melda seg opp som fyllare må gjør det snarast.

Får du det ikkje te e det bare og ringa Pr.ansv. så hjelpe han deg.

Eg må sei eg e bekymra for kapitalinngangen for adle møde jo opp for tiå !!

Status for kvelden: Alle mann alle.

Bot for ureglementert antrekk : Pr.ansv bot på kr. 50,- for feil sekk.

Neste møte tirsdag 1.Desember.


Vel møtt !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar