tirsdag 10. november 2009

Tirsdag 10 November

Sallan for ein kveld. Någen møter e i særklasse å dette va ett av de.

For ein gangs skyld så va me samla adle i hob me hadde til og med besøg av eks.catr.ansv. der i gården e det logistikken med ongane så avgjør om an kan vær med oss eller ei og i kveld gjekk det i hans favør. Det viste seg at ein av ongane blei hjemsendte fra skolen pga at an ikkje følte seg heilt vel men med middagsbordet kom det frem at de hadde snurra seg rondt flaggstangå å blitt SÅ kvalmen at det minna om den frykta svinaflunså å det e ikkje bare bare når du e liden gutt , å bli dårlige av og snurra seg rondt flagstangå altså.....

Pr.ansv. så nå har blitt landfaste stilde på nyinnkjøpt Scooter og jammen hadde han ikkje fått med seg uniformen og stilde forskriftsmessigt antrokken.

Kveldens høydare va når presten oppdaga at catr.ansv. endeligt va på plass itte feriar ( han har ikkje hatt mye fri den gutten ) han glimta te og tog dusjen på siå av. Det va nesten så det va rørande der de sto sia om sia, og me registrerte at presten skula litt på den blanka stangå så står lageligt te midt på golvet. Hadde an tenkt å ....... nei der e mange syge bilder så rolle forbi i nyddå...

Klubben glede seg øve at me ska etablera oss i ein penthouse leilighet i Hinna Park. Catr ansv har kjypt legenhet ( Prestafri sådan ) så nå har an opphørsalg i Forusstraen og jammen så blei der omsatt ting i badstuå i kveld; et akvarium, et kjykken, PG ( hu innjekk i kjykkenhandelen ) bådting og ein grasklyppar. Sistnevnte gjenstand blei solgt te ÅGERPRIS og har ein fremtid på FF`s grøne enger. For de så fylle med i klubbens blogg så har dokker tidligare fått et innblikk i Overaltå`s trang te å klyppa plenar å nå får hu nok ein maskin i stallen nemligt ein Viking.Modellnummer etc komme eg tebage te ein aen gang.

Det fina e at klubben tar 10% av ting så bler omsatt på klubbkveldar ( dokker kjenne reglan ) å då sko me sånn rondt regna konna innkasera kr. 3000,- + 2,5 boksar svetla + ein arm og ein fod ( av PG ).



Klubben har som kjent sin egen klubbsang ( Jag ringer på fredag ...) det blei fremma forslag om og bytte te denne : http://www.tagtele.com/swf/embed5.0.11.swf?autoStart=0&video_id=11924&videoImage=http://www.tagtele.com/img/videos/thumbs320x240/11924_default.jpg&k=&playlist=http://www.tagtele.com/videos/playlist/11924/1/

Som formann må du av og te vera harde og ikkje la deg riva med. Det va ein fine sang men det e den me har og så me beholde den.

Foreslår heller at Daiefestivalen tar denne som sin sang så ringe heller me på freddan.



Status for kvelden: Alle mann alle , ingen bøter.

Badegjest : Eks.catr.ansv.



PS. Koffer e der alltid EIN så absolutt ska betala i Euro ???? De der 200 Euroane tar jo aldri slutt!! å nå tror sekrete at an kan betala i svenske KRONOR !! JEEZEEES der e for mye !!



Neste bading e Tirsdag 17.11.09. me glede oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar