søndag 3. januar 2010

Nyttårsbadet

Godt Nytt år adle i samen !

Jammen har me ikkje tebagelagt oss et heilt år , så på mange mådar kan seiast og har vært et godt år, og foran osser så ligge et heilt nytt ubrukt år og vente på klubbens medlemmer og famelie.
De fleste av klubbens medlemmer har hatt julaferie og bare lada batteriene te ein nye økt i treningå.
Log.ansv. har tilbrakt jul og nyttår onna sydligare himmelstrøg nærmare bestemt Tenerife så han har på ein måde fått trent og på både det eina og det andra, kanskje han te og med har fått brend av euroane han sidde inne med.
Catr.ansv. har tebrakt nyttårsugå på den varma hyttå i Tyrkia ( de har IKKJE euro ) , han tok ikkje sjangsen på og ver der i julen for som adle e vel inneforstått med så e det så som så med ribba og julaskinka osv. i det landet, ja forsåvidt i adle land der det e muslingane så styre. Men me kjenne Catr. ansv. å han e jaffal ikkje tapte onna ein moske`.
Pr.ansv. har som seg hør og bør tebragt jul og nyttårsfeiringå på heimagarden eller sentras så me seie, å der går dagane med te å brøyta vei og gjeta na mor.
Matr.ansv. e mer i søvnmodus for han tebragte nyttårsaftå på sofaen !!! Itte ei beinharde arbeidsøkt i garasjen te an Klaus så sovna han på benken og våkna klokkå tri på nåttå når me andre hadde feira ferigt.
Sekrete har nok med og påse at Berit får det så hu vil å det gjør hu, så kjenne eg sekrete rett så har an vel stokke seg vekk i båden.


Me andre har tebrakt ferien i et kuldehelvete uden lige men me vett og utnytta kver ein sjangs te og kosa oss og formaen e jaffal ikkje seine med og finna frem klubbshortsen og fluktstolen om sjangsen sko by seg.
Då e det godt og stressa ner med ei kalde julaøl og bare nyda ferien, for me vett at itte julafeiring og rakettoppskytingar så har me ei beinharde treningsøkt foran oss frem te sommaren.
Me har mye kjekt og se frem te i månedane så komme.
Fyst av alt så står årsmødet for dørå , og som i adle klubbar så går dette av stabelen i mars, nærmare dato vil bli kunngjordt seinare.
Me regne med med at hallen stenge for sesongen 1.mai så itte det og frem te skoleferien så har me som kjent et righoldigt program og by på så det ska ikkje stå på det.
Nå vett me ikkje sikkert om det bler någe tur på den kalda hyttå , eller om klubbens gledespiger har spart nok pengar te drosje te Knaben ,men den som har lever får se.

Så te dagens trening:
Som eg har sagt før : Der e MYE Leffien ( Leif Johan Sevland om an sko finna på og googla seg sjøl så finne han seg her ) hadde ikkje brøyta P-Plassen så medlemmane ( les matr.forv ) sleid med og komma seg frem te sine vante plassar å det ente med at me måtte parkera i haur og staur. Leffi: få på plass ein kuli så kan brøyta plass for medlemmane.
Å når me endeligt tror at der ikkje e mer så : Tror du søren ikkje Pastoren hadde med seg ein båssekk så han heiv i båsspannet te Leffien udfor hallen, ka byr doker. Gisse at det enten e :
A Prestakjolen så gjekk i båset.
B Papiret itte Julapresangane
C Medlemsarkivet te statskjerkå.
Nå va me sikre på at der ikkje va mer men eg seie det igjen der e Mye faktiskt talt mer en du tror; någen hadde borra ud låsen i skap nr.9 så e reserveskabet vårt når skab nr. 6 e opptatt. Eg tror de holde hekkan med oss bare for og se kor mye me klare.
Matr.forvaltaren øvegjekk seg sjøl og delte ud såba te adle !! Sjøl om formaen helle te det goa gamla såbestykket så må eg sei at me lokta umådeligt godt itte dusjingå i dag.
Pastoren pelde seg fort ud av badstuå i dag når Log.ansv i kjent stil refererte fra sin store sydenreise, tror det blei i sterkaste laget for an.
Jammen e det godt og komma i gang å som alltid så krele der av blaudfeide kjerringar med nye solide nyttårsforsetter så ska trena av seg ribba og julaskinka og gud vett ka, å det ska me og så finn dokker ein aen plass og tren !!
Sekrete tog seg av symmingå i kveld, me andre går roligt ud for og unngå å gå på ein smell.
Nå e der jekla kaldt for tiå så klubben har engasjert ei ekta spødakåna så kan strikka huer te oss i klubbens egne fargar.
Fyll med så ska bilder bli lagde ud straks de e ferigspøda.
Status for kvelden: Adle mann adle og ingen bøter.
Neste samling : Tirsdag 12.Januar
Vel møt !!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar