tirsdag 26. januar 2010

Tirsdag 26 Januar

Javel.. dokker e innom å lese ja.....


I dag sneig me i bilettlugå, me gjør det av og te å me god samvittighed for når en ikkje sidde i lugå å passe på ja då ser me vårt snitt te og spara ei krona . Å dessuden så e det med betaling ein uting me gjorde ikkje det før, me slide jo ikkje på så mye der inne....

For faste lesare ( så eg vett der e mangen av men så ikkje har meldt seg som faste følgare ) så lese dokker kanskje annonsane her inne, å då så dokker kanskje at Log.ansv. søkte itte ryddehjelp sist uga.


Eg seie det bare; ska dokker annonsera for någe ta kontakt for her er der raske respons på adle annonsar.


Log ansv. fekk respons på annonsen sin og Adrea fra Berlin blei ansatt som ryddehjelp og ryktene vil ha det te at der va gullande reint i Dugane når Honey kom heim fra sydars, vel alt va sjølsagt ikkje i orden hu hadde glømt å vaska sengtøye å vips så va de euroane han brente av på den hjelpå bortkasta.


MEN: annonsering hjelpe for som eg seie fylle dokker me så har dokker kanskje sitt at me og aventerte et hus te salgs å derfor va ikkje catr.ansv. på dagens samling for han sko ha visning på huset. OK det va nå den offisielle unskyldningen så kom pr. elektronisk brev te formaen men me registrerte at Pastoren heller ikkje va der i kveld og då e det bare og slå to og to samen og hos oss så bler det minst 10 så me konkludere med at enten så e situasjonen følgande:


A - Pastoren og catr.ansv. har ein hemmelige date.
B - Pastoren e på visning
C - Huset ska omgjørs te menighedshus
D - Catr.ansv har jobbintervju med Andrea fra Berlin
E - Pastoren e egentligt lysdesigner
F - Pastoren drive ut adle de onde åndene så bor i catr.ansv.i heljene.



Fyll med i utviklingå.



Kveldens tema i badstuå va HMS å der e der mye og ta av.


Klubben har sjølsagt HMS rutiner og det e Sekrete så har ansvaret der, han har tross alt mye kurser så me stole på at han har tar vare på oss så me ikkje glir på flisene eller skolde oss i dusjen, for i modsetning te enkelte så ikkje snakke norsk så DUSJE me i dusjen. Det e derfor me har vatn og dusjar i Norge. Muligt dokker slide med vatn der dokker komme fra men som sagt hos oss så vaske me oss ME KLENÅ AV i vatn !!!!!! me e ikkje redde for det å ikkje har me vannskrekk heller, sjøl om eg mistenke enkelte for ikkje og konna symma.
HMS ja Leffien har og ein jobb å gjør så me ikkje brekke lårhalsen på vei te P-Plassen, så Sekrete får ta et møde med Leffien for og løysa den flogå.


Andre tiltag så e satt i verk e at Spødakånå har begynt å spøda raggsokkar te oss så me ikkje fryse på beinå når me ska på den kalda hyttå. Egentligt så sko me hatt sokkane udpå treskonå så me fekk godt grep på glattå men matr.forvaltaren har ordna ut her og utstyrt de mest trengande med nye tresko med vintermønster på sålane.
Nå e det bare halsen så e någe kjølige så spødakånå ska ikkje bli arbeidsledige, et stikkord her e: skjerf..... eg vett hu lese her ........
Ja nei så HMS det har me.



Annonser: Sengtøy ønskes kjøpt, helst Man.U sengtøy uden flekkar.
Må konna betalast i Euro.
Henv. Log.ansv.

Weekendtur for 4 te Ålborg ønskes kjøpt.
Henv. Pr.ansv.



Dokker trodde kanskje at me ikkje har badeand, der tog dokker sjølsagt feil.
Formaen har ansvaret for oppbevaringå og har av catr.ansv. fått ein egen holdar så den oppbevares i i samen med ein bråde med andre remedier som.f.eks. hotellsåber, men eg e litt i vakum når en itte 20 års bruk av god gammeldags såbekopp og såbestykke mottok sånn ein nymoderanes dusjsåba så der komme flydane såba ut av når du klemme på.
Matr.forvaltaren hadde vært på salg på lagjet i krossen så eg får bruga an opp av rein høflighed før eg tar i brug såbestykke så han Livvi har kjypt te meg, så forøvrigt e Dove, bedre blir det ikkje. Å når ein samen med det vaske det littla håret en har i hotellsåba håndståle på et hotell i f.eks.Dubai så e det toppers.





Så te status:

Fravær : Catr. ansv. bot kr. 50,-

Neste samling e tirsdag 2.Februar, å då e der åpent for kånene og ( i badstuå altså ) for de så har, de så ikkje har tar IKKJE med morene.

Vel møtt !!

Hei hei !!!!!

1 kommentar:

  1. God dag medlemmer og velkommen til log ansv.sitt hjørna. Bare någen praktiske opplysningar angåande kjøretilbud t clubens medlemmer: Kjøring foregår kun i helgene i partalsugene. (derfor trenge du ikkje å ringa i hytt og pine Halli)Når det gjelde 13.02.10 så har eg via meg t transport av clubens medlemmer opp t den kalda hyttå. Derfor e det begrensa ka aent av transportoppgaver eg kan ta på meg. Men itte det så går det som vanligt igjen. Dette t orientering

    SvarSlett