tirsdag 2. februar 2010

Hipp Hurra for Sekrete !!!!!

Ja tror dokker jammen ikkje Sekrete fylle år i dag, å det hadde gått formaen hus forbi.
Åsså eg så har adle klubbens medlemmer sirligt notert i telefonen,.
MEN så e der alltid någe då- å av og te så blir en felte av sine egne tabbar å gjiss kem så har justert på formannstelefonen jo nemligt : Sekrete !
Nå hadde han innvilga seg ein presang te seg sjøl ; nye telefon sånn ein så du bare tar på så ordne ALT seg. Vel me andre sverge te de goe gamle Nokia telefonane så me forstår koss virke.
Nå tror eg egentligt ikkje at dagen e øve for Sekrete sin del, Berit frekke seg nok te og skjenke han ein "pakke" ITTE at han har hatt kortå ( så forresten suge ).
Det e ikkje lett å ver Sekrete heller, an gjør så godt an kan han hadde til og med brøyta vei for katten hjemma !!! pluss at terrassen å garasjetaget va brøyta. Ja dokker leste rett; GARASJETAGET.

Der e full forvirring vedrørande korrekt kleskodeks i klubben nå om dagen, og grunnen te dette e det unormala veret me har.
Formaen presisere følgande:
Klubben har pr.dato ikkje definert spesiell type fottøy som en del av offisielt klubbantrekk. Ver og føreforhold samt alder og dertil kroppsskavanker e avgjørande for valg av fottøy.
Klogger e ikkje å anse som offisielt klubbantrekk inntil klubben har skaffa klogger i rette klubbfargar.
Medlemmenes helsa må tas i betraktning ved valg av fottøy å Crogs e i så måte ikkje å regna som egna fottøy då disse har hål i seg og medlemmene kan få varige helseskader som følge av fukt , trekk osv.

Det e med andre ord fritt valg av fottøy.

Reglane e som vanligt å finne på klubbens heimasia klikk dokker inn der så finne dokker det mesta.

Så te kveldens samling:
Leffien hadde ikkje brøyta P-Plassen så Tastabussen ( klubbens buss ) kjørte seg fast og sto i haur og staur på plassen. Me andre klarte og ta oss frem og fant våre faste plassar.
Skjerpings Leffi ellers trekke me deg i lønn neste måned.
Sekrete gjekk gratis i lugå i kveld for han har jo borsdag det e jo ikkje mer enn rett og rimeligt, men an skylde formaen et klypp for det va egentligt eg så sko klyppa for an.
Nå merke me for alvor at de så hadde et nyttårsforsett har dotte av lasset å sidde heima å gafle i seg av fettholdige madvarer , å det e jo bare bra for då bler der bedre plass te oss.

Pastoren strøyg på dør med ein gang med entra badstuå , der va ein så mangla på kveldens samling ( se onna status for kvelden ) å eg vett ikkje heilt om det va det så gjorde det men han va nå vekke den timen me satt i badstuå å han dokka ikkje opp før me va ferigt dusja.
Nå har dokker gjerna sitt ein å aen krimfilm der itteforskarane finne ut at mistenkte fint konne ha kjørt fra A te B å tebage igjen innen ei visse tidsramma for å utføra mordet, å det e då me lure på om følgande konne skje i løpet av ein time:
A. At Pastoren kjørte T/R Hinna Park
B. At den same Pastoren stakk ein tur opp på Reinskau og stapte i seg ein dagens.
C. At Pastoren forvandla seg te Solskjermingsmaen for SÅ og forvandla seg tebage te Pastoren
D. At Pastoren har kjypt sykkelen så sekrete sko ha
E. At det e blitt vår å at me bare har drømt alt i samen

Uansett pengene strømme inn på kontoen å enkelte har begynt å jobba full uga for å i det heila tatt å ha råd te og ver med i klubben, ja så langt har det gått at någen te og med selge huset sitt for og få råd te bøter osv.

Ellers så har spødakåna avlevert raggsokkane så nå kan me reisa på den kalda hyttå vel vidane om at me unngår å pådra oss lumbago, blerekatar, podagra , HIV syfilis osv. Vel de 2 siste vett eg ikkje om raggsokkane te spødakånå hjelpe mod men det e nå verd å ha de på om klubbens gledespiger sko komma i ein drosje.

Så te status:
Fravær Catr.ansv. bor kr. 50,-

Viktig melding te Helen ( hu fylle med oss ) : Koffer får eg avsnitt i innleggå UDEN at eg har gjort det sjøl. Det bare blir sånn ?????
Dokker så ikkje vett kem Helen e fyll linken nas på følgere , eller besøg www.kalimera.no så kanskje dokker finne någe så kan driva ud onde ånder eller ka me någe så kan fanga opp de grisne drømmane te matr.forv. Helen har det mesta.

Neste samling e Tirsdag 9.02.10.

Vel møtt !!!




1 kommentar:

  1. Alt du kan potla å spørr om mitt i frustrerte fruer! Avsnittå komme når du trykke på enter kanppen (den finne du på tastature så hørre te dataen)
    Vil du ikje ha avsnitt så trykk shift+enter!
    Harrepitter - e vell ikje så vanskeligt! hehe.

    By the way stapte (i seg) skrives stappte i seg, må jo retta på deg eg så e ein racer i sekretær avdelingen!

    Kjekt å fylla me på dokker - dokker har det sikkert skamløye!

    SvarSlett