torsdag 18. februar 2010

Tirsdag 2.Mars

Tenke dokker har venta på siste nytt fra klubben ja.

Nå skar det seg ein smule kan du sei når det gjaldt filminnspelingå me sko vær med på.
Grunnen e de strenge reglane så me har i klubben, å siden me fylle skolerutå så va der ingen symming den 23.Februar å det va då de ville komma. Men de ville nå komma ein aen gang å då ska me stilla me vett du.
Ikkje nok med at de ønske og laga film om oss men klubbens eksistens har nådd frem te ei av byens aviser så OG vil laga ein sag om oss !!!! Se og hør neste!
Det e ikkje bare bare å ver så ittetrakta av mediane ja så galt har det blitt at Pr.ansv. har fått presseangst!!!!!

Catr.ansv. har benytta vinterferien te og renovera den kalda hyttå itte den litle utflukten med hadde, muren rondt peisen e malt, der e rydda, adle de udstoppte dyrå e komt tebage fra fjedle og forholdet te naboane e retta opp.
Det så nå gjenstår e å finna igjen vatnet så plutseligt blei vekke. Nå versere der en teori om akkurat det då , me tror rett og slett at ALT vatnet gjekk med te brannslokningå utpå nåttå å sekrete har vært usedvanligt rolige itte den store brannen så kanskje han vett någe me ikkje vett..... eller kanskje ikkje.

Ikkje før har me komt oss øve turen te den kalda hyttå før nye tur te den varma hyttå e onna planlegging.
Det ha vært i et svakt øyeblikk på den forrige turen at beslutningen blei tatt for enkelte av medlemmene har STERKE å eg gjentar STERKE modforestillingar mot å reisa te den type destinasjonar ( les land der de ikkje spise bacon ).
Nå har det vært så mye tyd om å reisa te den varma hyttå at me vike på prinsippane og lar det stå te, det e jo tross alt bare fra Torsdag te sSynndag å turen e sponsa pluss at me får brunt matr.forvaltaren litt så en kan jo se på det som ei helsereisa. Ein aen ting e jo at hvis det e de same reglane så gjelde der så på den kalda hyttå så e det vel sånn at me ikkje får lov te og gå udforbi, eller kanskje der e så varmt at me sleppe og gå inn. Uansett dersom det går så det gjekk på den kalda hyttå så e det bare å begynna å bli redde fyst så sist.
Når det e sagt så e det aller besta at medlemmene holde seg innforbi gjerdene å heller lar alt komma te oss- klokkeselgare , teppeselgare, barar ikkje for at me drikke någe men greit å ha ein bar rondt seg.
Catr.ansv vett øvehodet ikkje ka han har invitert te her han lere aldri.

Nå nærme årsmøde seg me stormskritt å som vanligt finne det sted i klubbens egne lokaler i Rødstilkveien.Datoen e satt te 19.Mars.
Me har adgangskodar for og sleppa inn, dette for å unngå at udenforståande sleppe inn, å de e utdelte tidligare i år. Det e jo alltid EIN då så ikkje klare å få med seg ka koden e så han prøve desperat med bestikkelser i form av store euro summar.
Ka gjelde programmet og sagslistå så bler ikke den offentliggjort her, men uddelt te de respektive medlemmene på elektronisk post. Det som derimod e offentligt e at den interne delen av programmet foregår i klubbens lokaler mens den offisielle delen foregår på pøbben i Vigå seinare på kvelden, hvis den fortsatt eksistere då, Donnå holde bord.
Matr.forvaltaren har fått i oppgave å påse at snapsfjølå på pøbben e høvla og klargjort samt at de denne gangen har nok drikka i baren.
I og med at me har capsar å teskjorter så der står titlar på så e valget ein rein formalitet, me kan jo ikkje skifta titlar for då kan en risikera å måtta ha ein aen sin caps, å sånn kan du få håvelus av.
Nå kan det jo henda at någen prøve seg på et kupp, men sjangsen e liden då der vanke bøter for sånne ting.

Så te kveldens samling:
Egentligt så hadde me ikkje tenkt å nevna det mer men herregud: der må jo ver mer mydlå "himmel" og jord en me hadde håpt og trodd. Som sagt me hadde ikkje tenkt å sei någen ting så helst men når enkelte av medlemmane avtale møde på dass med Pastoren ja då e der MYE mer mydlå "himmel" og jord enn jaffal me hadde trodd. Nå va det nok ikkje meiningå at me sko se det men DET GJORDE ME å då tror me det me vil.

ID kortå så me fekk utdelt virke pigede i bilettlugå og -magalaust med sånne kort , formaen sitt e egentligt oppbrukt men e en formann så sleppe en rett igjønå uansett.
Catr.ansv hadde nok håba på at kortet virka for å sleppa inn i blokkå på Laberget og - så hadde han sloppe å kjørt Rogaland rondt på nettene itte nyggelen te inngangsdørå si.

Me hadde ingen så trente for oss i kveld for sekrete, han så har kroppen så me bygge opp, glimra med sitt fraver så då va det bare å benka seg rondt ovnen i badstå.
Någe godt kom der ut av flyttingå te catr.ansv. for han hadde fonne igjen den oppblåsbara pudå si så han bruge i badstuå.
Ja du leste rett med har sitteonderlag i badstuå for me sitte på golvet. Nå har Leffien kjypt nye benker te oss men herregud har du någen gang såde ein time i ei badstua ? Ikkje det nei ! Der e jysla varmt i ei badstua og varmen stige som kjent opp så derfor sitte me nere ... på golvet ...!
Ser sikkert ikkje så lurt ut med seks mannfolk på golvet ( dream on Lillian ) men det funke for oss.

Annonse:
Større sum i Euro ønskes veksla te Tyrkiske lire.
Henv. udfor Tastahallen kver tirsdag 18.25.
Eg har grønne hua.

Status for kvelden:
Fravær: Sekrete - Bot kr. 50,-

Neste samling Tirsdag 9.Februar.

Vel møtt !

1 kommentar:

  1. .. ein ørliden rettelse bare, sånn at ikje medlemmane bler forrvirra når det gjelde neste frammøde: Tirsdag 9. MARS sko vel ver rette datoen. Kan jo gå i surr for nogen og einkver..

    SvarSlett