tirsdag 20. april 2010

Sista Treningå

Det e vemodigt, men hallen e altså stengde for sesongen. Der e mye så e stengt for tiå men det skyldes skyer å aska fra ein holme lenger vest. Forskjellen på de å oss e at der kan de bada ude heila året i sånne varme kulpar mens me må ty te badstuå te Leffien for å få oss någe lonk i skrotten. Vel eg vett nå ikkje ka så e best eller verst eg då men me må altså konstantera at Leffien har stengd hallen for sesongen å det skyldes ikkje aska i fra Island men i likhed med Islendingane dårlige økonomiske styring. Så då hadde me någe felles då.

Pr.ansv.melde frafall i kveld, an sko på droltajakt. Ja du leste heilt rett , droltajakt. Det har seg altså sånn at Bøhme sine ( någen tyskara ) og Bellemann ( og ein tysker ) for ikkje å snakka om Junker sine så OG e ein tysker , eller pylsis, så me seie har drede så pass på sentras at ein eller aen plass på det svera senteret står det ein tyskerdrolt og sperre heile driden. Ja driden.
Der e så pass mye at gravemaskin e på plass for å finna syndaren ,så dermed e droltajakten 2010 i gang å me vente i spenning kem så blir udstemte.

Log.ansv. melde og forfall uden egentligt å oppgi någe grunn men det kan ver at Honey har komandert an te et eller aent å då vett me adle så kjenne hu at då e det bare å lya.
Me har det jo sånn i klubben at einaste gyldige grunn te ikkje å komma e signerte å stempla kvittering fra Hviddingen. Det spørs om me ikkje må legga inn ein fotnote i reglane , så forøvrigt adle kjenne, om at når Honey kommandere ja så e det og gyldige grunn.På den aen sia så tror eg der kan bli mye frafall då så det besta e nok å la det ver med Hviddingen.

Catr.ansv. melde og frafall, han e i udgangspnktet et askeoffer for han sko vært på melkebudkonferanse i Litauen eller någe sånn å måtte ver hjemma. Å så va der så mange så sko ha mad på klubbens udsøkta gadekjykken at an ikkje kom i fra.

Klubbens program frem te skoleferien e nå sendt ut og det e gledeligt å registrera at klassikaren "Lutsi Event Tour" e tebage på plakaten itte fjorårets katastrofala ver. Her må me skylda på Gislefossen, eller Gissien så me lige å sei. At an ikkje kan ordna med skikkeligt ver når klubben ska på flåtetur, me får setta vår lit te hu der "me sjåast" figuren på TV2 i år.
Andre ting så og står på programmet e: Bowling, Go Cart, tur te sentras og sist men ikkje minst Vårens vakraste der Sekrete tar oss med ud te holmar å skjer. Nå e den turen lagt heilt te slutt sånn at me får rigeligt med tid te komma osser te treningå begynne igjen te hausten.
All udeståande gjeld må og gjørs opp før avgang her i tilfelle någe sko gå galt Å det gjør det !



Klubbkveldane fremøve e på mandagane siden sekrete går på kortå, de så suge å så ikkje har egen blogg.

Status for kvelden:
Fravær : Log.ansv. Pr.ansv. Catr.ansv. Adle ilegges bot på kr.50,-

Vel då e det bare å ønska medlemmane velkommen te Bowlingturneringå på den vanlige plassen mandag 3.Mai.

Nærmare tidsponkt vil bli sendt medlammane på elektronisk post.


Vel møtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar