tirsdag 13. april 2010

Tirsdag 13 April

Som eg har skrevet å sagt før -det nærme seg siste trening med stormskritt og våren e i anmarsj. Det vise tydeligt blant medlemmene og - så har begynt å finna frem 2 hjuls doningane.
Han inante ( pr.ansv) har fonne frem skoteren sin å kjøre dermed stekningen sentras - Tasta uden å måtta betala bompenger. Det byr nå på ein rekke utfordringar då det e påkrevd å stilla på trening i reglementært antrekk. Det e jo et syn å se adle klubbremediane bli pakte ud av skoteren å dandert på itte adle kunstens reglar for så å bli pakte ner igjen i same rekkefølgen.
Å eg låve dokker det e ikkje øvelatt te tilfeldighedane koss det ska både kles av og på.
Ønske dokker gratis onderholdning e det bare å møda på p-plassen te Leffien.
Catr.ansv. har fonne frem Harlyen sin å itte flyttingå så hadde han panikk for han fant ikkje klubbcapsen sin og frykta bot for det. Han fant an i ein av flyttekassane og i lykkerusen GLØMTE han og ta på seg klubbjakken så der gjekk an på ein aldri så liden smell.

Me har sagt det før og gjentar det så gjerna; en må dusja før en går i bassenget. Det e der mange så slide med og huska på å det e bare å innse det, det e de så har navn så me ikkje klare å uttala så ikkje klare å få det med seg. Nå e det ikkje bare hos oss dette e et problem se bare her www.rogalandsavis.no/nyheter/article5065510.ece.
Kan det ver så forbanna vanskeligt å skrua på ein dusj og vaska seg med såba .....

De så fylle med i mediene har sikkert fått med seg at de så heie på Paven slide ein smule for tiå, å de av dokker så fylle med på klubbens blogg har sikkert fått med seg at i badstuå vår så har med ein............................... ja Pastor.
Mange brikker falt på plass i kveld å Pastoren vandra stilt rondt i badstuå med et flakkande blikk blant "korguttane" sine, ja du leste rektigt KORGUTTANE for me e flinke å synga "Jag ringer på fredag" å andre hittar å me har som sagt ein Pastor blant oss så eg meine fyll med ....ka tid sprekke boblå . Pater Podlest bler å regna som ein liden kosegutt i forholdt te det som ittekvert blir og avdekka mydlå VÅR pastor og HANS korguttar.
Endeligt vil me få brukt for pr.ansv han får litt å fronta.

Så te kveldens samling:
Det va kjekt å registrera at me va samla adle i dag, det e løye med det der e alltid någen verdensproblemer så må løysas.
De mer trivielle tingå så som vårprogrammet ITTE at Leffien har låst dørå de banke me igjønå på et minutt.
Me e enige om at samlingane itte 20 april bler kver mandag sånn at Sekrete rekke kortå , så forresten suge å ikkje har egen blogg.

Status for kvelden:
Adle mann adle
Catr.ansv tildeles ei bot på kr. 50,- for ureglementert antrekk.

Neste samling : Tirsdag 20 April.

Vel møtt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar